Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Агнешко месо»Кебап»Агнешки шиш кебап с вино

Агнешки шиш кебап с вино

Марина НордМарина Норд
Готвач
3k3k278k
Агнешки шиш кебап с вино1 / 2
11/03/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
35 мин.
Общо
55 мин.
Порции
6

Необходими Продукти

  • агнешко месо - 1 кг
  • лук - 3 глави
  • червено вино - 1 ч.ч.
  • чесън - 3 - 4 стръка пресен
  • магданоз - 1 връзка
  • сол
  • олио
  • дафинов лист - 1 бр.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът се нарязва на колелца, добавя се начуканият чесън, накълцаният магданоз и виното.

Месото се нарязва на парченца и се смесва с подправките. Посолява се и се оставя за 2 часа.

След това се отцежда от виното и месото се нанизва на шишове и се пече на силна скара, намазана с олио. Поднесете с гарнитура по избор.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: