Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Агнешко месо»Кебап»Агнешки шиш кебап с гъби

Агнешки шиш кебап с гъби

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Администратор
1k7k32
Агнешки шиш кебап с гъби1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
35 мин.
Общо
65 мин.

Необходими Продукти

  • агнешко месо - 1 кг.
  • чушки - 250 гр.
  • гъби - 250 гр. сол
  • червен пипер
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото се нарязва на по-дребни парчета, посолява се, поръсва се с червения и черния пипер и се разбърква.

Пиперките се почистват от дръжките и семето и се нарязват на парчета.

Гъбите се почистват добре и се измиват. На дървен шиш се нанизват последователно месо, гъба, пиперка, месо и т.н.

Пекат се на жар, като шишът се върти бавно.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
58
40
30
20
10
Дай твоята оценка: