Начин на приготвяне
Сварих прясното мляко + захарта, прибавих нишестето, предварително разтворено в 100 мл студена вода, изчаках крем пудингът да се сгъсти при непрекъснато бъркане.
Изберете подходяща тавичка. На дъното започвате с ред бисквити, потопени в 200 мл леко подсладеното мляко.
Заливам с крема за бисквитена торта. Поръсвам със смлените ядки, нареждам ред нарязани ягодки. И така продължавам, докато запълня тавичката.
Най-отгоре завършвам с крем, поръсвам с ядките и декорирам свежата бисквитена торта.
Това е - домашната бисквитена тортичка за празник е готова.
Да ви е сладко с по едно питиенце и хубава компания!
Източник: Наталия Донева - Кулинарна мрежа
Коментари