Начин на приготвяне
Разбиваме яйцата с агавето и есенциите от ванилия и ром.
Кокосовото масло и начупения на парчета шоколад разтопяваме на водна баня.
След като се охладят до стайна температура, ги включваме в яйчената смес.
Следват брашната, какаото и содата бикарбонат, които добавяме при непрекъснато бъркане.
Печем вкусното брауни в предварително загрята до 180 °C фурна за 15-20 минути до готовност.
С дървена клечка проверяваме, дали е изпечен сладкишът (не бива да полепва тесто по нея, като надупчим).
Приготвяме глазура от разтопеното кокосово масло, какаото, прясното мляко и агавето.
Щом изстине готовото брауни, го нарязваме на парчета и поливаме с шоколадовата глазура.
Накрая поръсваме шоколадовия сладкиш с кокосови стърготини.
Да Ви е сладко с моето брауни без захар!
Коментари