Начин на приготвяне
С миксер се разбиват яйцата със захарта на пухкава смес. Добавете прясно мляко, разтопено кокосово масло, може да се приготви и с краве масло, шоколадова глазура на прах, тъмно какао и бакпулвера.
С чопър смилате 1 ч.ч. сурови бадеми и сипвате в сместа, бъркате на кексова смес.
Може да има и по едри парчета, не е фатално. Сипете в тавичка върху хартия за печене, набодете отгоре ядки от орехи и печете сладкиша без брашно в загрята фурна на 180 градуса до суха клечка.
Извадете и охладете, нарежете на малки квадрати шоколадовия сладкиш и почерпете с чаша кафе!
Добър апетит!
Поглезете се и вие с този неустоим шоколадов сладкиш без брашно!