Задушено пиле с червено вино

Роси ТрифоноваРоси ТрифоноваДарт Вейдър322
22/01/2014
Приготвяне25 мин.
Готвене90 мин.
Общо115 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 163
  • Преглеждания за месеца26
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4.3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лукът се реже на дребно и се задушава до прозрачно в олиото.

Добавя се брашното, нарязаните или настъргани домати, чесънът, нарязан на ситно, черният пипер и солта.

Добавя се червеният пипер, почистеното и измито пиле, виното и малко гореща вода.

Задушава се на бавен огън до пълното омекване на пилешкото месо.

Рейтинг

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар