Агнешки тас кебап

Марина НордМарина НордНовак1219
08/01/2014
"Обещаваме, че ще е много вкусно, а вие обещайте да си сипете не повече от две порции, за да може и другите да го опитат"
Приготвяне80 мин.
Готвене90 мин.
Общо170 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 522
  • Преглеждания за месеца89
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг3.8 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Агнешкото месо се нарязва на ситно и се смесва с лука, който също е нарязан на ситно. Добавя се сол, черен пипер и бахар и се оставя да стои на студено 1 час.

Месото се запържва в маслото и когато порозовее, се добавят обелените и настъргани домати. Добавя се 1 чаша топла вода и ястието се оставя да къкри на бавен огън, докато се сгъсти.

Рейтинг

5 1
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар