Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Свинско месо»Сачове»Сач със свински и телешки наденички

Сач със свински и телешки наденички

Сач със свински и телешки наденички2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
150 мин.
Общо
180 мин.
Порции
8
"Богат сач със свински и телешки наденички - опитайте непременно"

Необходими Продукти

  • телешка наденица - 2 бр.
  • наденица - 3 бр. свинска бабекова
  • свински бут - 700 г
  • лук - 3 глави
  • сол
  • олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинският бут се нарязва на пържоли. Всяка от тях се посолява.

В тиган се слага повечко олио да загрее. Всяка пържола се запържва добре от двете страни.

Слагат се в сача. Нареждат се и телешките и свинските бабекови наденички. Лукът се почиства и нарязва на полукръгчета. Разпределя се в сача. Добавя се останалото олио от запечатването на свинското месо.

Добавя се малко вода, около 1/2 чаена чаша. Слага се капака на сача. С този специален сач, се получават и специални наденички.

Пече се до готовност на месото. Сачът със свински и телешки наденички е много подходящ за вечеря. Сервира се още цвърчащ.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: