Начин на приготвяне
Ако искате хрупкави бисквити, това е вашата рецепта. В купа се разбиват яйцата със захарта. Добавете меко масло, зехтин, кора от настърган половин портокал за аромат и двата вида сода и бакпулвера.
Разбърква се добре, сипете в тестото едно малко пакетче шоколадови пръчици и прибавете царевичното и бялото брашно.
Замесва се средно тесто, което трябва да се сложи в хладилник да стегне поне 15 минути.
Нямах много време и направо оформих топчета с тестото.
Всяка топка с чаена лъжичка се овалват в пудра захар.
Наредете ги върху хартия за печене на разстояние, защото се разливат и се надуват.
Печете бисквитите в загрята фурна на 175 градуса за 12 минути.
Извадете и оставете в тавата малко да се охладят, така се стягат.
Хрупкави царевични бисквити за цялото семейство! Добър апетит!