Домашни бургери

ПавлетаПавлета
Новак
2
5
29/01/2014
Приготвяне15 мин.
Готвене10 мин.
Общо25 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 354
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата11
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Белият сос се приготвя, като продуктите се поставят в съд по реда на изписването им. За тези, които не обичат много майонеза, могат да сложат по-малко количество от нея. Всичко се пасира с пасатор според това доколко предпочитате да се усещат краставичките.

Червеният сос се приготвя, като се затопли лютеницата с чилито, за да се овкуси добре.

Лукът се нарязва на полумесеци и се запържва в малко мазнина. След като добие златист цвят или цвета, който ви допада, се овкусява с малко соев сос, черен пипер, кимион, кориандър или с любимите ваши подправки.

Земелите се разрязват на 2 и се препичат по желание. Двете половинки се намазват с белия сос, добавя се сиренцето, шницелът, който се намазва с пикантния червен сос. Добавя се предварително запърженият лук, марулята. Можете да ги подредите според вашите предпочитания, като не забравяте да поръсите с щипка любов!

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Албена Атанасова
Получиха се превъзходно. Свежи и апетитни бургери.
0
0
Neven Pavlova
Neven Pavlova
02.02.2014 07:38
А шницела трябва ли да се паржи или направо готов от магазина?
1
0
Павлета
Павлета
03.02.2014 14:31
Можете вие сами да си приготвите шницел - да го изпържите или ако предпочитате на фурна, а може и напаво купен от магазина, ако нямате много време :)
1
0