Начин на приготвяне
Бисквитите, вафлите, прясното мляко и разтопеното маслото се смилат в чопъра до хомогенизиране.
Върху подложка се поставя ринг, аз използвах сърце. Готовата смес се изсипва и оформя блат.
Сладкарската сметана и пудрата захар се разбиват до плътна смес, добавят се рикотата и заквасената сметана, последно се слага сладкото от малини.
Желатинът се приготвя по описание на опаковката, изчаква се да спадне температурата и се добавя към сместа. Изсипва се върху бисвитената смес.
Шоколадовият сладкиш се прибира в хладилника за 2 часа.
Когато се охлади се залива с шоколадовата глазура, отново се прибира в хладилника за 30 минути, след което се изважда от формата и се поръсва с запечените ядки.
Отстрани декорирах с шоколадови бисквитки.
Чийз сладкишът Фантазия е готов.