Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с яйца»Омлет»Омлет със сафрид

Омлет със сафрид

редакция:
Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Администратор
3144404
Омлет със сафрид1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
35 мин.
Общо
50 мин.
Порции
5

Необходими Продукти

  • риба - 600 г сафрид
  • брашно - 2 с.л.
  • яйца - 4 бр.
  • прясно мляко - 1/2 ч.ч.
  • масло - 1/2 ч.ч. растително
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете филетата на късчета по 3-4 см, потопете ги в брашното и ги изпържете в растителното масло.

Разбийте яйцата с млякото и солта, след което залейте рибата. Разбъркайте омлета внимателно, докато се сгъсти яйчената смес.

Когато долната част на ястието се зачерви, отдръпнете от огъня.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.4
52
43
30
20
10
Дай твоята оценка: