Gotvach.bg»Рецепти»Хляб»Хлебчета»Кето хлебчета с пармезан

Кето хлебчета с пармезан

Кето хлебчета с пармезан
Снимка: Марияна Петрова Иванова
1 / 5
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
45 мин.
Порции
4
"Кето хлебчета с пармезан - може да си хапвате директно и без друго ястие"

Необходими Продукти

  • бадемово брашно - 150 г
  • моцарела - 150 г настъргана
  • пармезан - 50 г на прах
  • крема сирене - 60 г
  • яйца - 1 бр.
  • бакпулвер - 1 к.л.
  • краве масло - 1 с.л.
  • сусам - 1 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разтопете моцарелата, пармезана и крема сиренето в микровълнова фурна.

Разбийте яйцето в купа.

Добавете сирената, бадемовото брашно, бакпулвера и кравето масло.

Замесете лепкаво тесто.

Оформете малки хлебчета под формата на кръг.

Поставете кето хляба в тава, застлана с хартия за печене, на разстояние.

Печете кето хлебчета с пармезан в загрята фурна на 180°C до готовност.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: