Начин на приготвяне
Обелете патладжаните и ги нарежете на филийки с дебелена 1 см. Посолете и оставете да се изцедят.
Измийте патладжаните и ги нарежете на ленти - да станат като фетучини.
В дълбок тиган загрейте зехтина и задушете наситнения чесън.
Прибавете патладжаните ленти и гответе 10-15 минути.
Обелете доматите, отстранете семките, нарежете на кубчета и добавете към патладжаните.
Задушавайте 10-15 минути, разбърквайки от време на време.
Сипете настъргания пармезан и сметаната, разбъркайте и задушавайте около 5 минути така приготвената кето паста.
Кето фетучините от патладжан с пармезан, домати и сметана са готови. Те перфектното допълнение към вашата кето вечеря или обяд.