Пролетна панакота с маскарпоне
Prolećna panakota sa maskarpone sirom
gotvach.bg»Рецепти»Десерти»Кремове»Панакота»Пролетна панакота с маскарпоне

Пролетна панакота с маскарпоне

ВалерияВалерия
Новак
3750674197
Пролетна панакота с маскарпоне
Снимка: Валерия
1 / 6
17/05/2022
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
5 мин.
Общо
15 мин.
"Нежна панакота с маскарпоне - бърза и ефектна"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разтворете желатина във водата и оставете да набъбне.

В касеролка сложете всички други съставки заедно.

Сложете касеролката на слаб огън и бъркайте, докато се получи еднородна смес. Сместа не бива да завира.

Щом видите малки балончета отстрани, спрете.

Изсипете набъбналия желатин директно в топлата смес и бъркайте, докато се разтопи.

Разпределете в малки купички или чашки. Излязоха ми 3 броя красиви панакоти.

Приберете в хладилника да стегне. Отнема около 2-3 часа - зависи и от желатина.

Гарнирайте по ваш вкус пролетната панакота с маскарпоне.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.7
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка: