Черноморска рибена чорба

IvankaIvanka
Новак
252
319
925
27/06/2014
"От старите морски вълци знаем, че за вкусна рибена чорба, трябва да използвате поне три вида риба!"
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции4-6
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо28 938
  • Преглеждания за месеца47
  • Преглеждания за седмицата3
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг3.8 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества
Рибена Чорба

Начин на приготвяне

Нарязваме на дребно изчистените и измити корени на магданоза, лука, целината и моркова.

В подсолена вода слагаме рибата, нарязаните зеленчуци, дафиновия лист, черния пипер и мазнината да се сварят.

Изваждаме сварената риба, обезкостяваме я и накъсваме на парчета. Прецеждаме бульона, заливаме с него парчетата риба и кипваме чорбата.

Разбиваме двете яйца и застройваме готовата рибена чорба. Поднасяме я с резенчета лимон.

Бежова тенджера с декор и капак 26 см-11%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Бежова тенджера с декор и капак 26 см
36.00 лв.
32.00 лв.
Виж ››

Тенджера, която няма причина да нямате в кухнята. Тя е с незалепващо покритие, стъклен капак, термоизолиращи дръжки. Бежовата тенджера има и още предимства, но ще оставим на вас да ги откриете.

Рейтинг

5 2
4 4
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
ассото
ассото
10.08.2015 13:45
колко си бих главата кво е лющян а то е оказа девесил
0
0
Радостин Георгиев
Радостин Георгиев
04.09.2014 13:04
Благодаря на Ани Донева за хубавата рецепта.Но ми се струва,че трябва да сложим накрая и малко лющян.Все пак е рибена чорба,нали.
4
0