Пържен спанак по китайски

Славка
Славка
Новак
25/10/2011
"Страхотно предястие, което ще приготвите за по-малко от 5 минути "
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции1-2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо8 803
  • Преглеждания за месеца80
  • Преглеждания за седмицата8
  • Рейтинг4.2 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загряваме мазнината добре.

Запържваме лука, джинджифила, шунката или бекона за 2 мин., като бъркаме непрекъснато. Прибавяме спанака и пак при непрекъснато бъркане добавяме соевият сос, чесъна, бульона и орехите най-накрая, бърка се още около 2 мин.

Става и като ястие, но лично за мен е най добро като гарнитура или предястие.

Рейтинг

5 2
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар