Начин на приготвяне
Сварете ориза до готовност, отцедете от водата и сложете в хладилника, за да изстине .
Морковите и гъбите нарежете на тънки ивици, лютата чушка нарежете на много ситно, тиквичките - на средни кубчета, а лука и чесъна - на ситно. Джинджифилът се рендосва на ситно ренде.
Сипете в тигана сусамовото масло, чесън, джинджифил и нарязани чушки. Запържете за една минута.
Добавете морковите и запържете 1-2 минути още, след това добавете тиквичките и гъбите, запържваме за няколко минути още. Като са готови, добавете студения ориз и дръжте около 2 минути.
В купа сложете яйцето и соевия сос, разбийте и изсипете при ориза, бъркайки го. Премахнете от котлона и добавете зеления лук.