Салата със зелен боб и ленени кълнове

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
314
338
4
1k
09/02/2014
Приготвяне5 мин.
Готвене6 мин.
Общо11 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо617
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Задушете печурките в малко масло и вода до омекване. Нарежете зеления боб на дребно. Добавете счукания чесън, наситения лук и кълновете и печурките.

Затоплете крема сиренето на водна баня и го смесете с другите продукти.

Овкусете с лимоновия сок, зехтина и солта, след което разбъркайте внимателно.

Рейтинг

5 6
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар