Панирана моруна на скара

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
102
5
37
21/09/2014
"Хем панирана, хем без пържене и излишна мазнина - как са не я опита човек "
Приготвяне20 мин.
Готвене12 мин.
Общо32 мин.
Порции8-9
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 709
  • Преглеждания за месеца16
  • Преглеждания за седмицата3
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • моруна - 1.5 кг почистена
  • HOSSO - 1 ч.ч.
  • галета - 300 г
  • черен пипер
  • лимонов сок
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязаната на шайби риба наръсете с черен пипер, сол и лимонов сок. Оставете я така 40 минути.

Потопете рибните парчета първо в олиото, а после в галетата.

Сложете рибата на намазнената скара, като печете всяка страна по 5 - 6 минути.

По желание гарнирайте ястието с пържени картофи и лютеница.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Valentina Psaltirova
Valentina Psaltirova
07.07.2016 21:56
Вкусна риба, която трябва да купя и приготвя.
0
0