Начин на приготвяне
В купичка сложете начупения на парчета шоколад и кокосовото масло и ги разтопете на водна баня /може да разтопите и в микровълнова/.
В блендер или с пасатор се смесват обеленото и нарязано на едри парчета авокадото, яйцата, еритритола, какаото, кокосовото брашно, ванилия, бакпулвера, разтопеният шоколад и и се миксират до хомогенна смес.
В подходяща тавичка се поставя хартия за печене.
Прехвърляте готовата смес в съда, който предварително сте подготвили за печене, заглаждате с шпатула равномерно.
Печете вкусното брауни за около 30 мин на 180 °C. Оставете да се охлади за 10 мин и след това извадете с помощта на хартията и оставете да се охлади напълно.
Може да го поръсите шоколадовия сладкиш с брашно от рожков по желание.
Може да съхраните кето браунито в хладилник.