Моето Кето Брауни

Мина ДимитроваМина Димитрова
Мастър Шеф
5596k2k6
Моето Кето Брауни
Снимка: Мина Димитрова
2 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
50 мин.
Порции
8
"Новото ни любимо брауни - полезно и кето, но не по-малко вкусно Радваме се, че вече знаем тази рецепта!"

Необходими Продукти

  • черен шоколад - 80% какао 200 г
  • кокосово масло - 4 с.л. /разтопено/
  • авокадо - 4 бр. узряло
  • яйца - 4 б.
  • еритритол - 200 г
  • кокосово брашно - 100 г
  • какао - 80 г натурално
  • бакпулвер - 1 бр.
  • ванилия
  • брашно от рожков - за поръсване по желание
* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купичка сложете начупения на парчета шоколад и кокосовото масло и ги разтопете на водна баня /може да разтопите и в микровълнова/.

В блендер или с пасатор се смесват обеленото и нарязано на едри парчета авокадото, яйцата, еритритола, какаото, кокосовото брашно, ванилия, бакпулвера, разтопеният шоколад и и се миксират до хомогенна смес.

В подходяща тавичка се поставя хартия за печене.

Прехвърляте готовата смес в съда, който предварително сте подготвили за печене, заглаждате с шпатула равномерно.

Печете вкусното брауни за около 30 мин на 180 °C. Оставете да се охлади за 10 мин и след това извадете с помощта на хартията и оставете да се охлади напълно.

Може да го поръсите шоколадовия сладкиш с брашно от рожков по желание.

Може да съхраните кето браунито в хладилник.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: