Начин на приготвяне
За това цветно руло Стефани аймата се омесва с яйцето, подправките и ситно нарязания лук и магданоз.
Върху найлоново фолио с намазнени ръце се оформя правоъгълен блат от каймата с размери 30/20 см.
Яйцата се сваряват според желанието ви - рохки, средно или твърдо сварени.
Краставичките и морковите се нарязват на колелца, кашкавалът се настъргва.
От широката част на блата от кайма се подреждат, първо, краставичките и морковите, след което върху тях се нареждат разполовените яйца.
Отгоре се поръсва настъргания кашкавал.
С помощта на найлоново фолио се навива на руло от кайма и се прехвърля в подходящ съд за печене (на снимката показвам моят).
Печете рулото Стефани на леля Роси се на 180 °C до готовност.