Начин на приготвяне
Яйцето се изпържва в малко мазнина.
Сиренето се нарязва на 3 филийки. В грил тиган се запича беконът и сиренето халуми.
Пресният лук се нарязва на ситно.
Хлебчето чабата се разрязва на две половини напреки по дължината и двете половинки от вътрешната страна се запичат на горещия грил тиган.
За сглобяването на сандвича долната половина на хлебчето се намазва с хумус. Отгоре се слага изпърженото яйце и се поръсва леко със сол.
Нареждат се парченцата сирене, а отгоре доматът.
Настъргва се чедър. Слага се малко сос ранч или чеснов и се поръсва със зеления лук.
Затваря се с горната част на хлебчето и сандвичът с халуми е готов за сервиране.
* За вегетариански вариант вместо бекон може да се гриловат няколко гъби, нарязани на филийки.