Брюкселско зеле с картофи

СисиСисиНовак
01/11/2009
"Доверете ни се, ние знаем как да накараме дори брюкселското зеле да ви се услади "
Приготвяне25 мин.
Готвене40 мин.
Общо65 мин.
Порции3-4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо16 609
  • Преглеждания за месеца150
  • Преглеждания за седмицата106
  • Рейтинг4.6 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте зелчиците, почистете ги и внимателно ги издълбайте с остро ножче откъм кочана.

Сложете ги да се задушават в олиото и малко подсолена вода, докато омекнат. След това ги отцедете добре и ги подредете върху плато.

Сварете картофите и ги смачкайте. Разбийте майонезата с горчицата, лимонов сок и подправете със сол. Смесете картофите с майонезата.

Внимателно напълнете зелчетата, украсете с домат и поднесете.

Рейтинг

5 3
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар