Gotvach.bg»Рецепти»Основни ястия»Печени картофи»Печени картофи със самардала

Печени картофи със самардала

Печени картофи със самардала
Снимка: Теодора Мещерова
3 / 8
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
45 мин.
Общо
55 мин.
Порции
5
"Вкъщи ухае страхотно на ароматни картофи със самардала! Да ви е сладко!"

Необходими Продукти

  • картофи - 1 кг
  • самардала - 2 ч.л.
  • олио - 1 с.л.
  • мащерка - 2 ч.л.
  • сол - на вкус
  • червен пипер - 2 ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Картофите се обелват и се нарязват на кубчета.

Слага се в купа, добавят се подправките и олиото, объркват се хубаво и се изсипват в намазана с олио тава.

Пекат апетитни картофи на фурна в загрята на 180 °C фурна до готовност.

Вкъщи ухае страхотно на ароматни картофи със самардала!

Да ви е сладко!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: