Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Пуешко месо»Шницели»Панирани пуешки пържоли

Панирани пуешки пържоли

НикиНики
Гуру
8026k3k5
Панирани пуешки пържоли
Снимка: Ники
1 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
40 мин.
Порции
4
"Много вкусен начин за приготвяне на пуешките пържолки, опитайте!"

Необходими Продукти

  • пуешко филе - 4 бр.
  • яйца - 2 бр.
  • соев сос
  • галета
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Ако пуешките филета са много дебели срязваме на две и ги начукваме леко с чукчето.

Овкусяваме ги със соевия сос, сухите подправки и оставяме в хладилника за 1 час.

В купа си разбиваме яйцата, в суха чиния сипваме галетата.

Загряваме си мазнина в тигана, изваждаме филетата от хладилника, първо потапяме в яйцето, след това в галетата и пържим до златист цвят от двете страни.

Готовите пържоли поставяме върху кухненска хартия да поема излишната мазнина.

Сервираме със сосче и гарнитура по избор.

Панираните пуешки пържоли са много вкусни!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
42
30
20
10
Дай твоята оценка: