Еленско със сметанов сос
Deer with Cream Sauce
gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Дивеч»Еленско със сметанов сос

Еленско със сметанов сос

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k6k3126k
Еленско със сметанов сос1 / 2
16/09/2011
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
90 мин.
Общо
110 мин.
Порции
4
"Ще ви покажем как да приготвите ароматно еленско месо, с което да вземете ума на претенциозните си гости"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запържвате стековете и лука в тиган с масло. Нарязвате лютите чушлета на шайби, като отстранявате семето и добавяте заедно с мащерката.

Слагате в тигана и бульона, а след това и сметаната, слагате капак и задушавате докато месото стане готово. Накрая посолявате.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
55
42
31
20
10
Дай твоята оценка: