Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с месо»Дивеч»Еленско със сметанов сос

Еленско със сметанов сос

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Администратор
1k7k32
Еленско със сметанов сос2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
90 мин.
Общо
110 мин.
Порции
4
"Ще ви покажем как да приготвите ароматно еленско месо, с което да вземете ума на претенциозните си гости"

Необходими Продукти

  • еленско месо - 4 бр. стекове от бута
  • лук - 12 малки главички
  • сметана - 100 гр.
  • бульон - месен 1/2 ч.ч.
  • мащерка - 2 - 3 клончета
  • чушки - 2 бр.
  • сол
  • масло
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запържвате стековете и лука в тиган с масло. Нарязвате лютите чушлета на шайби, като отстранявате семето и добавяте заедно с мащерката.

Слагате в тигана и бульона, а след това и сметаната, слагате капак и задушавате докато месото стане готово. Накрая посолявате.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.5
55
42
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Pressy
Pressy
Изглежда прескрасно. Харесва ми !
30.03.2016 16:13