Крем супа от червено цвекло

24/02/2014
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции5-6
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 754
  • Преглеждания за месеца31
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Чесънът и лукът се нарязват на ситно и се запържват в зехтина. Изваждат се и в същата мазнина се запържва брашното.

Разрежда се с бульона и се слага дафиновият лист. Периодично супата се разбърква, докато се сгъсти.

Добавят се сметаната, солта, черният пипер, кимионът, лимоновият сок и предварително свареното и нарязано цвекло. Супата се пасира.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар