Филе от скумрия на скара с чесън и магданоз

Teodora CekovaTeodora Cekova
Новак
315
23/02/2014
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо5 190
  • Преглеждания за месеца53
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Намажете филетата със зехтина. Овкусете ги със сол и черен пипер и ги изпечете на скара.

Направете смес от счукан чесън и лимонов сок и с нея залейте рибата.

Поръсете със ситно нарязан магданоз и сервирайте. По желание може да поднесете заедно с печени картофи или със салата от прясно зеле.

Рейтинг

5 2
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар