Рибена супа с маслини

Teodora CekovaTeodora Cekova
Новак
7691k3k
Рибена супа с маслини1 / 2
24/05/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
45 мин.
Порции
6
"Има ли топла рибена чорба, има и усмивки - толкова е лесно"

Необходими Продукти

  • риба - 1/2 кг филе
  • бульон - 6 ч.ч. зеленчуков
  • лук - 2 глави
  • чушки - 1 бр. (зелена)
  • домати - 2 бр.
  • картофи - 3 бр.
  • маслини - 1/2 ч.ч. (без костилки)
  • олио - 2 с.л.
  • девесил
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Поставете филето в тенджера и го залейте със зеленчуковия бульон. Варете 15 минути на умерен огън. След това извадете сварената риба и я накъсайте на парчета.

Нарежете на ситно лука, чушката, доматите и картофите. Прецедете бульона и ги поставете вътре като налеете и олиото. Върнете обратно на огъня и варете зеленчуците, докато омекнат.

Накрая поставете вътре маслините, девесила и накъсаната риба. Посолете и оставете на огъня още няколко минути.

Сервирайте супата, поръсена с черен пипер.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка: