Маринован калкан на скара

Teodora CekovaTeodora Cekova
Новак
769
774
2k
12/05/2014
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо4 418
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязвате калкана на малки парчета, посолявате го и поръсвате с черен пипер.

Направете марината като смесите зехтина, нарязания лук, чесъна, лимоновия сок, дафиновия лист и виното.

Залейте с нея рибата и я оставете да престои няколко часа на студено.

Печете маринования калкан на скара. Поръсете го със ситно нарязан магданоз и поднесете с резени лимон.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар