Начин на приготвяне
Почистете тиквичките и ги нарежете на колелца. Посолете ги със сол.
Внимателно отстранете вътрешната част.
Нарежете чушките, бекона и вътрешността на тиквичките на ситно.
Чукнете яйцата, прибавете настърганите кашкавал и пармезан.
Разбъркайте до хомогенност.
Загрейте олиото в подходящ съд.
Наредете колелцата от тиквички и ги запържете.
Обърнете тиквичките и внимателно сложете от плънката във вътрешността.
Запържете, след което ги обърнете и запържете от другата страна.
Готовите пържени тиквички извадете от тигана и наредете върху домакинска хартия, за да се отцедят от излишната мазнина.
Поднесете вкусните тиквички с плънка с млечен сос.