Начин на приготвяне
Козето прясно мляко 1 л се изсипва в млековарка, като се отделят 100 мл.
В прясното мляко се прибавя захарта и се разбърква много добре.
Млякото се слага да заври.
Ваниловият пудинг се изсипва в отделна малка купа.
Прибавя се 8 с.л. прясно мляко и се разбърква много добре.
Когато млякото заври, на тънка струя се прибавя разбърканата смес на ваниловия пудинг.
Вари се до сгъстяване на крема, след което се отстранява от котлона.
Бисквитите се потопяват в прясното мляко 100 мл, което е отделено от 1 л, и се нареждат в тава.
Първо се нарежда един ред бисквити. Отгоре се намазват с пудинг.
Нареждат се втори ред бисквити, които се намазват с останалата част от пудинга.
Ореховите ядки се натрошават на едро и се нареждат най-отгоре на бисквитената торта.
Бърза пудингова бисквитена торта се оставя да предстои 2 часа в хладилник, след което се консумира.