Начин на приготвяне
Смесваме натрошените бисквити и лешници с разтопеното краве масло. Разстиламе сместа по стените и дъното на форма и печем блата 7 минути на 175 градуса.
Разтапяме шоколада заедно с какаото. Смесваме разбитото сирене с ванилията, разбитите яйца и захарта. Разбиваме получената смес и я разделяме на три части. В първата слагаме банановото пюре и разбъркваме.
Във втората сипваме ягодовото пюре и отново разбъркваме. В третата сипваме шоколадовата смес и разбъркваме. Изсипваме върху блата първо шоколадовия крем и печем 25 минути на 160 градуса.
След това изсипваме банановия крем и печем 25 минути на същата температура. Накрая изсипваме ягодовия крем и печем още половин час. По желание може да изсипете пластовете и да ги печете в обратен ред. Изстиналия чийзкейк оставяме в хладилника за една нощ.