Начин на приготвяне
Посочените продукти са за един омлет.
Аз не слагам мляко в сместа, само яйца, така че разбивам яйцата с вилица, добавям подправките, сол и черен пипер и изсипвам в загрят тиган с диаметър 24 см, в който съм капнала олио и поставила отгоре бучка масло, колкото лешник, но вие по вкуса си.
Тиганът се разклаща от време на време и котлонът, след като е загрял на максимум, се намаля на средна степен до готовност на омлета.
Готовият омлет обръщам върху чиния, охлаждам и намазвам с маслинов пастет, моят е готов, от магазина, но с плънката може да импровизирате.
Навивам омлета на руло и аз го разрязах.
Сервирам с резенчета домат и лично аз си го хапнах с люта чушка!
Вкусотия е този навит омлет с плънка от маслинов пастет!