Начин на приготвяне
Овкусяваме каймата със солта, черния пипер, кимиона и чубрицата. След като е готова, оформяме кюфтета, които оставяме настрана.
Измиваме и нарязваме свинското месо на хапки.
Овкусяваме и него с подправките - чубрица, черен пипер и червен пипер. Ребърцата и тях със същите подправки.
Лука, праза и морковите почистваме и нарязваме на кръгчета.
Картофите почистваме и нарязваме на по-едро, както и червените чушки.
На сача най-отдолу сипваме олиото и разпределяме лука, праза, картофите, червените чушки и морковите.
Овкусяваме със сол, черен пипер, червен пипер и чубрица.
Отгоре подреждаме вече овкусените ребра и нарязаното месо.
Изливаме виното и поставяме във фурната.
Отгоре покрих с фолио, но ако имате капак, може да поставите и него.
Поставяме във фурната и я включваме на 200 градуса, като печем за около час.
След това, премахваме фолиото или капака, поставяме кюфтетата и отново връщаме във фурната.
Печем Сача с три вида свинско и зеленчуци до готовност.