Начин на приготвяне
Нарежете трите вида месо на тънки лентички с ширина около сантиметър-два.
Гъбите и чесъна нарежете на тънко, морковите - на дебели ленти, тиквичката разделете на три и с картофобелачка изрежете ленти, чушките нарежете под наклон на едри парчета, а лука направете на полумесеци.
Сложете олиото в загрят на котлона дълбок уок тиган. Сложете първо пилешкото месо да се запържи, разбърквайте и гответе на силен огън за няколко минути. Извадете върху домакинска хартия. Сложете свинското и по същия начин го запържете, извадете и сложете телешкото. Месото се приготвя много бързо, важно е да го нарежете на тънко и парчетата да са с приблизително еднаква големина.
Махнете мазнината от пърженото месо и сипете олиото за зеленчуците, загрейте и сложете лука и чесъна, разбъркайте, пържете до омекване и сложете морковите, тиквичките, гъбите и чушките. Разбърквайте непрекъснато и гответе до омекване на всички зеленчуци, като морковите и чушката е добре да останат леко хрупкави.
В купичка смесете соевия сос, нишестето, захарта и оцета, разбъркате и добавете тази смес в тигана.
Разбъркайте, гответе още минута-две до леко сгъстяване на соса и махнете от котлона.
Коментари