Пилешки дробчета с плод от хвойна

06/03/2014
Maria  Toncheva
отMaria TonchevaНовак6301
Приготвяне20 мин.
Готвене30 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо679
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешките дробчета се измиват, изрязват се сухожилията и се режат на парченца.

В зехтинът се запържват пилешките дробчета, прибавят се лукът, чесънът, мащерката и черен пипер.

Държи се на огъня около 4 мин. Прибавя се шерито, гроздовите зърна. Хлябът се препича и се реже на малки парчета.

Ястието се прехвърля в подходяща чиния за сервиране и се декорира с магданоза. подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар