Патладжанени мъфини

Stefan MarkovStefan Markov
Новак
75521
Патладжанени мъфини
Снимка: Stefan Markov
1 / 5
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
25 мин.
"Кето рецепта за тънка талия. Тези патладжанени мъфини ще ви държат сити до вечерта"

Необходими Продукти

  • патладжани - 2 бр.
  • яйца - 3 бр.
  • сода бикарбонат - 1 ч.л.
  • сол - 1 ч.л.
  • крема сирене - 125 г с билки
  • сирене - 100 г
  • бадемово брашно - 100 г
  • олио - 3 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изпичаме и белим патладжаните. Като изстинат, добавяме яйцата, солта и содата.

Объркваме добре, добавяме натрошеното сирене и крема сиренето.

След като смесим всичко добре, слагаме брашното и олиото.

Разпределяме сместа във формички за мъфини.

Печем в загрята фурна на 200°C 15 минути или докато се зачервят.

Изчаква се да изстинат и се вадят от формичките различните солени мъфини.

Друг вариант е да се пекат патладжанените мъфини в еърфрайъра 10 мин на максимална температура.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: