Чоризо в зехтин

Teodora CekovaTeodora Cekova
Новак
769
770
2k
18/03/2014
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо632
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете наденичките и ги нарежете на парчета по диагонал.

Загрейте зехтина и изпържете чоризото в него. След това извадете наденичките да се отцедят от мазнината с помощта на решетъчна лъжица.

Сложете ситно нарязания лук в тигана и го изпържете. Върнете наденичките обратно в тигана и пържете около минута.

Преместете ястието в чиния, поръсете със ситно нарязания магданоз и сервирайте.

Рейтинг

5 2
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар