Начин на приготвяне
С вилица разбиваме яйцата и смесваме с прясното мляко. Добавяме щипка сол. Потапяме всяка филийка, от двете страни, в яйчената смес и подреждаме в тава, върху хартия за печене.
И така, докато използваме половината количество филийки.
Върху всяка филийка настъргваме сирене и кашкавал, повече или по - малко според вкуса ни.
Следва да потопим и останалите филийки в яйчената смес.
Подреждаме ги върху първите филийки, за да получим двоен сандвич.
Печем сандвичите във фурната на 200 градуса, докато достигнат желаната степен на изпичане.
Сервираме печените сандвичи Джиджи папа горещи.
Тази рецепта за Печени сандвичи Джиджи папа напомня на пържените филии, но е по-здравословна, защото е се прави на фурна.