Пилешки дробчета с моркови

04/04/2014
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо5 534
  • Преглеждания за месеца57
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загряваме в дълбок тиган зехтин и добавяме дробчетата, нарязани на средно големи парчета, заедно с малко вода и сол. Похлупваме с капак, докато почти се изпари водата, след което добавяме нарязаният на ситно магданоз и още малко зехтин, за да се запържат дробчетата.

След като са готови, ги махаме от тигана и в останалия зехтин слагаме нарязаните на кръгчета моркови. Подправяме със сол, щипка кимион, черен и червен пипер и слагаме още малко зехтин.

Отново похлупваме с капак, докато омекнат и се запържат морковите. Накрая към тях прибавяме дробчетата и махаме тигана от котлона.

Добър апетит!

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар