Начин на приготвяне
Всички продукти за соленките се смесват и от полученото тесто се разточва кора с дебелина около 1/2 сантиметър.
Поръсваме със семената и отново минаваме с точилката отгоре.
Изрязваме солените бисквити с формички.
Соленките се подреждат върху хартия за печене и се пекат в предварително загрята на 200 градуса фурна до приятен златист загар.
Вкусни соленки с царевично брашно, които да похапнете по време на път, в офиса или в училище.
Коментари
Поръсваме със сусам или семена по избор и отново разточваме с точилката отгоре , за да залепне добре сусама.
Изрязваме соленките с формички по ваш избор.
Вече изрязаните соленки се подреждат върху хартия за печене и се пекат в предварително загрята на 200 градуса фурна за около 15 минути или до приятен златист цвят.