Gotvach.bg»Рецепти»Паста»Фусили със сос от тиквички

Фусили със сос от тиквички

Maria  TonchevaMaria Toncheva
Новак
6302k3k
Фусили със сос от тиквички1 / 2
01/05/2014
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
40 мин.
Порции
4-6

Необходими Продукти

  • фусили - 1 опаковка
  • тиквички - 3 бр.
  • зехтин - 1 к.ч.
  • орехи - 100 г
  • чесън - 3 скилидки
  • магданоз - 4 стръка
  • босилек - 13 листенца
  • копър - 3 стръка
  • черен пипер - на вкус
  • сол - на вкус
  • пармезан - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Тиквичките се срязват на 4 части и се попарват за минута в подсолена вода. Пасират се заедно с чесъна, магданоза, копъра и босилека. Зехтинът се прибавя постепенно.

Овкусява се със солта и черния пипер. Разбърква се добре. Пастата се вари според указанията на опаковката. След като се разпредели в чинии се поръсва с пармезана.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: