Начин на приготвяне
Шоколадовите капки и маслото се разтопяват на водна баня. След това към тях се прибавят какаото, подсладителя и трите жълтъка от яйцата. Бърка се с бъркалка. Става много гъста смес.
Белтъците се разбиват на сняг и се прибавят към сместа. Обърква се с шпатула.
Сместа се изсипва в тава, покрита с хартия за печене и се разнася с шпатулата. Не се притеснявайте, че е гъсто - така трябва да бъде.
Всички продукти за бялата част се слагат заедно в купа и се разбърква с бъркалка. След това се излива върху блата. Отгоре за украса се слагат малко шоколадови капки.
Сместа се пече в предварително загрята фурна на 180 градуса за около 30 минути. Времето зависи от фурната. Моята е газова и пече различно. Преценете за вашата. Оставете чийзкейка да изстине и тогава го поднесете.
Тавата ми е с размери 29 на 19 см.
Кето чийзкейкът брауни с шоколадов блат е готов.
Източник: Вкусни рецепти с Валерия