Търновска рибена чорба

23/04/2014
Марина Норд
отМарина НордГотвач2689
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо5 682
  • Преглеждания за месеца74
  • Преглеждания за седмицата13
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Във вряща подсолена вода се пускат последователно лукът, морковите, целината, доматите.

Малко преди зеленчукът да се свари, се слага рибата, нарязана на кубчета и предварително натъркана с винена киселина и сол.

Накрая се добавят подправките. Готовата супа се сервира топла и обилно поръсена с магданоз.
подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар