Начин на приготвяне
Сладкарката сметана и маскарпонето се разбиват в отделни купи.
Кондензираното мляко постепенно се добавя към маскарпонето при непрекъснато бъркане с шпатулка до хомогенна смес.
Към тях добавяте и заквасената сметана. След това по същият начин готовата смес се обединява със сладкарската сметана и в готовият вече крем за торта си изсипвате шоколадовите капки и натрошените на трохи, бисквити.
За потапянето на бисквитите ви е нужно разтворимо кафе с малко захар. Потапяте бисквитите и редувате - бисквити, крем, като накрая трябва да завършите само с крем.
Оставяте в хладилник за 1 час. Разтапяте шоколад, масло и малко сметана на котлон и заливате шоколадовата торта.
Ако желаете да постигнете същият ефект, като на моята торта, ви е нужен тънък шиш. Правите си въртеливи движения с шиш по топинга, както на вас ви харесва. Прибирате в хладилник за цяла нощ и декорирате по ваш вкус.
Сочна и много вкусна торта с бисквити се получава.