Начин на приготвяне
Поставете месото в тенджерата с 20 г масло за готвене. Нарежете доматите на ситно и изсипете месото.
Нарежете лука и чесъна и добавете към тенджерата. Добавете вода, за да не загори месото, разбърквайте от време на време. Гответе 20 минути.
Докато кърка хубаво, пригответе млякото в купа, изсипете пипера, универсалната подправка и магданоз вътре, след което изсипете при месото.
Разбъркайте, за да се комбинира всичко, след това когато заври, добавете брашното и разбъркайте. Свалете от котлона, оставете настрана, докато тавата за лазаня е готова.
Намажете кората с масло и подредете сместа от месо, след това кашкавала (настърган), повторете процеса, докато се изчерпят корите за вашата вкусна лазаня.
Намажете последната кора с месната смес. Поставете във фурната да се пече при 180°C за 25 минути вкусната и сочна лазаня.
Когато се изпече, сервирайте лазанята с телешка кайма и украсете с дафинови листа и магданоз.